Accessories, Аксесоари, bracelet PentActiv, гривна ПетАктив

Аксесоари

Accessories

Accessories, Аксесоари, bracelet PentActiv, гривна ПетАктивЛечебните аксесоари – незаменим атрибут в съвременния начин на живот, отделяйки необходимото внимание за своето здраве. В основата на аксесоарите Vision – е ефективна патентована формула и изключителен дизайн. Към лечебният ефект на изискани аксесоари компанията подхожда не локално, а комплексно, насочени към подобряване на работата на всички основни системи на човешкото тяло.

Аксесоарите на Vision са лесни за употреба: Можете да ги носите по всяко време и във всякаква среда – на работа и почивка. Хората продължават да живеят в познатия ритъм за себе си активно ангажирани в собствените си дела, и в същото време благодарение на съвременната технология осигурява надеждна защита на своето здраве.

Accessories, Аксесоари, bracelet PentActiv, гривна ПетАктивГривна ПетАктив
bracelet PentActiv
Уникални продукти, които съчетават стилен дизайн и нанотехнологиите. Благодарение на биокерамичните и магнитни вложки Гривна PentActiv осигурява лечебен ефект върху организма по пет направления: сребърни йони и кислород, инфрачервено излъчване, електрони германий и магнитни вълни… подробно

за повече информация

*** Хранителни добавки на Vision International People Group можете да си поръчате от интернет магазините (On-lineshop) от Европейския склад, който обслужва 120 страни. Достатъчно е да изберете бутона за съответния магазин и да влезете в него.

Accessories, Аксесоари, bracelet PentActiv, гривна ПетАктив ====== или ====== Accessories, Аксесоари, bracelet PentActiv, гривна ПетАктив

в началото на страницата

Smart food, Умна хранаAccessories, Аксесоари, bracelet PentActiv, гривна ПетАктив

Всички хранителни добавки на Vision са сертифицирани и регистрирани от официалните органи и институции на съответните страни, в които компанията развива своята дейност. Vision произвежда своите продукти (хранителни добавки за здраве) в световно известната компания Аркофарма – Франция и нейни филиали в съответствие с най-строги и високи стандарти – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика) използвайки най-върховите технологии в своето производство. Именно това е причината хранителните добавки на Vision да са известни в над 120 страни.

Accessories, Аксесоари, bracelet PentActiv, гривна ПетАктив

Компания Vision може да гарантира* за качество и безопасност на своите хранителни добавки единствено, ако ги придобиете чрез официални представители на Vision или в търговските центрове на Компанията. За консултация може се обърнете към консултантите на Компанията които имат многогодишен опит с продуктите, както и знанията относно тяхното приложение!

Accessories, bracelet PentActiv, гривна ПетАктивAccessories, bracelet PentActiv, гривна ПетАктив

„Информацията и материалите използвани в сайта са собственост на Vision International People Group и са взаимствани от официалния сайт на компанията, методичните и клинични изпитания, както и от списанията които издава.“

.

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.