BAFS – (БАД) Биологично активни хранителни добавки за здраве от Vision

BAFS – Biologically Active Food Supplements

BAFS - Биологично Активни Хранителни Добавки

Какво е това BAFS ?

Правилното хранене – е в основата на здравето. Да направите пълна и оптимална диета ще ви помогнат биологично активните хранителни добавки BAFS към храната.
BAFS – това са натурални комплекси от витамини, минерали, фибри, екстракти от лечебни растения, полиненаситени мастни киселини, аминокиселини. Те компенсират дефицита в областта на храненето, подобряват усвояването на хранителните вещества и стимулират вътрешните запаси на организма, което намалява риска от много различни заболявания.
Според повечето учени и лекари, правилната и редовна употреба на биологично активни хранителни добавки позволява на човек, не само да остане дълго време млад, здрав и енергичен, но и значително да подобри качеството си на живот.

Продуктови каталози на Вижън
Catalog_2012, BAFS - Биологично активни хранителни добавки на Vision    BAFS - Биологично активни хранителни добавки на Vision    BAFS - Биологично активни хранителни добавки на Vision    Catalog_zima, BAFS - Биологично активни хранителни добавки на Vision
.

BAFS – дневна порция здраве!

 

BAFS - Биологично активни хранителни добавки на Vision
Classic Hit
Продуктите от класическа серия обезпечават ежедневната защита на организмът на клетъчно ниво.
 .
Антиокс+, Детокс+, Нутримакс+, Пакс+ форте, Свелтформ+, Сеньор, Хромвитал+, Мега, Джуниър Нео

всички продукти от тази серия

BAFS - Биологично активни хранителни добавки на Vision
.
Direct Hit
Всеки продукт от директната серия обладава целенасочено действие с локален ефект.
.АйСиБери, Артемида Нео, Винекс, Брейн-о-флекс, Бюти, Биск, Пасилат, Гранатин Q10, Куперс нео, Медисоя+, Урсул, Нейчър Тан, ХепарД …

всички продукти от тази серия

BAFS - Биологично активни хранителни добавки на Vision
.
Direct Hit for children
Детският комплекс „директна серия“ укрепва имунитета, формира правилно умственото и физическо развитие при децата.
.Джуниор Би Биг, Джуниор Би Вайс+, Джуниор Би Смарт, Джуниор Би Хелти …

всички продукти от тази серия

 

за повече информация

*** Хранителни добавки на Vision International People Group можете да си поръчате от интернет магазините (On-lineshop) от Европейския склад, който обслужва 120 страни. Достатъчно е да изберете бутона за съответния магазин и да влезете в него.

BAFS - Биологично активни хранителни добавки на Vision ====== или ====== BAFS - Биологично активни хранителни добавки на Vision

в началото на страницата

BAFS - Биологично активни хранителни добавки на VisionBAFS - Биологично активни хранителни добавки на Vision

Всички хранителни добавки на Vision са сертифицирани и регистрирани от официалните органи и институции на съответните страни, в които компанията развива своята дейност. Vision произвежда своите продукти (хранителни добавки за здраве) в световно известната компания Аркофарма – Франция и нейни филиали в съответствие с най-строги и високи стандарти – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика) използвайки най-върховите технологии в своето производство. Именно това е причината хранителните добавки на Vision да са известни в над 120 страни.

BAFS - Биологично активни хранителни добавки на Vision

Компания Vision може да гарантира* за качество и безопасност на своите хранителни добавки единствено, ако ги придобиете чрез официални представители на Vision или в търговските центрове на Компанията. За консултация може се обърнете към консултантите на Компанията които имат многогодишен опит с продуктите, както и знанията относно тяхното приложение!

BAFS - Биологично активни хранителни добавки на VisionBAFS - Биологично активни хранителни добавки на Vision

„Информацията и материалите използвани в сайта са собственост на Vision International People Group и са взаимствани от официалния сайт на компанията, методичните и клинични изпитания, както и от списанията които издава.“

.

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.