Умна храна, Smart food – известена също като „храната на бъдещето“

Умна храна, Smart food

Умна храна

Smart food

Smart food – “ Умна храна“, известена също като „храна на бъдещето“ е създадена с помощта на нанотехнологии на базата на естествени, органични съставки. Използването на нанотехнологиите в производството на частиците позволява използването на минерални вещества с много малък размер (по-малко от 100 нанометра), което значително повишава ефективността на усвояването на биологично активни вещества, включени в тези продукти.

Smart food и общото подобряване на организма.

 
Smart food, Умна хранаДе фор икс
D4X My UnitDose ®
„Умна храна“, създаден с помощта на нанотехнологии, които позволяват да бъдат използвани в продукта изключително малки частици от полезни вещества, които не превишават 100 нанометра. Благодарение на такъв размер на частиците D4X My UnitDose ® достига до най-трудно достъпните зони на организма ….. подробно
 

за повече информация

*** Хранителни добавки на Vision International People Group можете да си поръчате от интернет магазините (On-lineshop) от Европейския склад, който обслужва 120 страни. Достатъчно е да изберете бутона за съответния магазин и да влезете в него.

Умна храна, Smart food ====== или ====== Умна храна, Smart food

в началото на страницата

Smart food, Умна хранаSmart food, Умна храна

Всички хранителни добавки на Vision са сертифицирани и регистрирани от официалните органи и институции на съответните страни, в които компанията развива своята дейност. Vision произвежда своите продукти (хранителни добавки за здраве) в световно известната компания Аркофарма – Франция и нейни филиали в съответствие с най-строги и високи стандарти – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика) използвайки най-върховите технологии в своето производство. Именно това е причината хранителните добавки на Vision да са известни в над 120 страни.

Smart food, Умна храна

Компания Vision може да гарантира* за качество и безопасност на своите хранителни добавки единствено, ако ги придобиете чрез официални представители на Vision или в търговските центрове на Компанията. За консултация може се обърнете към консултантите на Компанията които имат многогодишен опит с продуктите, както и знанията относно тяхното приложение!

Smart food, Умна хранаSmart food, Умна храна

„Информацията и материалите използвани в сайта са собственост на Vision International People Group и са взаимствани от официалния сайт на компанията, методичните и клинични изпитания, както и от списанията които издава.“

.

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.