Cosmetics, Козметика – безопасен начин да съхраните млада и здрава кожата на лицето си!

Козметика

Cosmetics

Cosmetics, КозметикаНатурална лечебна козметика – най-ефективния и безопасен начин да съхраните млада и здрава кожата на лицето си. Уникалните козметични продукти на Vision са разработени на основата на природни компоненти, ефективността на които е потвърдена с клинични изследвания. А използването на модерни производствени технологии за изчистване, преработка и съхранение, позволява на козметиката Vision без загуба да достави на потребителя пълна гама от полезните свойства на натурални природни съставки.
Козметика Vision не съдържа парабени и феноксиетанол. Правилно подбраните рецепти, благодарение на синергичния ефект, позволяват да се умножи положителния ефект на всеки компонент, увеличавайки общия резултат от използването.
.
Гел Милениум Нео Козметика Вижън, Gel Millenium neo Cosmetics VisionГел Милениум Нео
Gel Millenium Neo
Легендарно, високоефективно, антивъзрастово средство. Благодарение на високата биодостъпност, активните компоненти на Gel Millenium Neo проникват в дълбокия слой на дермата, обезпечавайки бърз и устойчив резултат. Гелът повишава тонуса и еластичността на кожата, разглажда бръчките, кожата става сияйна като в младостта. Не съдържа парабени и феноксиетаноли… подробно
.
ЕнжойНТ Харпаго гел Козметика Вижън, EnjoyNT Harpago Gel Cosmetics VisionЕнжойНТ Харпаго гел
EnjoyNT Harpago Gel
Гел ЕнжойНТ Харпаго оказва успокояващо, противовъзпалително и обезболяващо действие върху ставите. Стимулира притокът на кръв, подобрява процесът на обмяната на веществата и циркулацията на лимфа. Кайенският пипер оказва меко загряващо действие и притежава регенериращи свойства. А дяволският нокът намалява отока, отстранява възпалението, премахва болката в ставите и възвръща подвижността… подробно
.

за повече информация

*** Хранителни добавки на Vision International People Group можете да си поръчате от интернет магазините (On-lineshop) от Европейския склад, който обслужва 120 страни. Достатъчно е да изберете бутона за съответния магазин и да влезете в него.

Козметика Вижън, Cosmetics Vision ====== или ====== Козметика Вижън, Cosmetics Vision

в началото на страницата

Smart food, Умна хранаКозметика Вижън, Cosmetics Vision

Всички хранителни добавки на Vision са сертифицирани и регистрирани от официалните органи и институции на съответните страни, в които компанията развива своята дейност. Vision произвежда своите продукти (хранителни добавки за здраве) в световно известната компания Аркофарма – Франция и нейни филиали в съответствие с най-строги и високи стандарти – GMP (Good Manufacturing Practice – Добра производствена практика) използвайки най-върховите технологии в своето производство. Именно това е причината хранителните добавки на Vision да са известни в над 120 страни.

Козметика Вижън, Cosmetics Vision

Компания Vision може да гарантира* за качество и безопасност на своите хранителни добавки единствено, ако ги придобиете чрез официални представители на Vision или в търговските центрове на Компанията. За консултация може се обърнете към консултантите на Компанията които имат многогодишен опит с продуктите, както и знанията относно тяхното приложение!

Козметика Вижън, Cosmetics VisionКозметика Вижън, Cosmetics Vision

„Информацията и материалите използвани в сайта са собственост на Vision International People Group и са взаимствани от официалния сайт на компанията, методичните и клинични изпитания,
както и от списанията които издава.“

Вашият коментар

Name and email are required. Your email address will not be published.